tiistai 29. huhtikuuta 2008

Laatikkoleikki


Kaikkien siemenien lisäksi olen kesää varten istuttanut käpyjä. Huoneonnenapila on ihanan värinen kasvi. Kesäisiä ulkoruukkuja varten jaoin sisällä olleen kasvin. Pienet käpyset asettelin eri ruukkuihin ja nyt kasvi kiittää. Minulla on isoihin ulkoruukkuihin siirrettäväksi useita ihania kasveja. Talveksi laitan kävyt taas sisätiloihin. Purppura kasvin värinä kiehtoo minua kaiken sen vihreän loiston lisäksi. Toinen kokeilu ruukkuihin on värinokkonen, innolla odotan miltä erilaiset istutukseni tänä vuonna näyttävät.


Murot maistuvat huomattavasti paremmalta talviaamuna kun ne kaataa kulhoon keltaisesta hyvän mielen laatikosta. Nenäliinan kun kaivaa krokotiilin ja kanan kuvioimasta rasiasta nuhakin vähän lievittyy.Suolan voi kaivaa merellisestä valas laatikosta ja sokeri löytyy lumesta ja jäästä. Täytyy myöntää aiheet vetoavat ja piristävät arkea joka päivä.
3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tuo lila apilakasvi on tuttu, minulla oli sitä jokin aika sitten. Viime kesänä tai syyskesällä istutin värinokkoset terassiruukkuihin ja pidin niistä tosi paljon, voi olla, että tänä vuonnakin teen samoin.
Tuota apilaa kannattaa taas metsästää pidän siitäkin.

Onpa sinulla hauskat rasiat, iloinen mieli tulee varmaan, kun ottaa ne käteensä.

Hanne kirjoitti...

Oletko itse maalannut rasioiden kuvat?

tiiu kirjoitti...

Hei
Hanne; valitettavasti kuvat eivät ole syntyneet omassa pajassa. Sarja vain on niin ihana, että lankean tasaisin väliajoin niihin.
Arleena; olen oman käpyni saanut anopilta, lisääntyy valtavasti ja käy puolivarjoon sisälle ja ulos.